Onze diensten

 

» Verzorgen administraties

» Loonadministratie

» Opstellen jaarrekening

» Belastingzaken

» Horizontaal toezicht 

Lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

NOAB
 

Ons kantoor is aangesloten bij NOAB. De afkorting van deze beroepsorganisatie staat voor 'Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen'. Door de verplichte permanente educatie en een periodiek kwalificatie-onderzoek staat een NOAB-kantoor garant voor kwaliteit. Het kwalificatie-onderzoek heeft o.a. betrekking op: partnerorganisaties, deskundigheid, onafhankelijkheid, planning, dossiersystematiek, urenregistratie, huisvesting.

Waarom zijn we lid geworden van NOAB? Hieronder noemen we een aantal punten:

» Door de regelmatige screening van de kwaliteit van ons kantoor kunnen we in de gaten houden of we ons op de goede weg bevinden.

» Er moet per 2 jaar een aantal educatiepunten worden behaald; NOAB biedt daarvoor cursussen aan op administratief en fiscaal gebied. Hiermee zijn we verplicht om onze kennis op peil te houden.

» NOAB beschikt over een kring van deskundigen (de zogenaamde Adviesgroep) op allerlei gebied: fiscaal, juridisch, subsidies, bedrijfsovername, enz. Tien-minuten consulten zijn gratis; uitgebreider advies tegen gereduceerd tarief.

» Dagelijks digitale nieuwsvoorziening over fiscale zaken.

» Toegang tot een databank met alle CAO's. Wijzigingen worden regelmatig doorgegeven.

» Belangenbehartiging in het Becon (van de Belastingdienst) en overleg met Ministerie van Financiën, MKB Nederland, enz.

Klikt u hier om te lezen wat NOAB zelf vertelt over het lidmaatschap.


CB administratiekantoor - Hoofdweg 183 - 6744 WK Ederveen - Tel. (0318) 575 108
KvK nummer: 76869806 - BTW nr. : NL.8608.17.866.B.01
 

Zoekresultaat